Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperPato FC (487948) - C.D Almeda (30604) » 457839520: T42/J9/III

Liga 457839520 Información oficial sobre el partido 457839520 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / III.3 (3410)

Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 3 - 1 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
0 - 1 Marcos Huyarramendia (23')
Pere Baleta (27') 1 - 1
Gonzalo Olivares (53') 2 - 1
Gonzalo Olivares (59') 3 - 1
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 3 - 1 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 3 - 0 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Cabaleiros

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cabaleiros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pere Baleta que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Cabaleiros va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 53 Gonzalo Olivares va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gonzalo Olivares va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luka Terzić va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Cezary Zaborek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexander Milanov va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Cabaleiros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gonzalo Olivares en un 1 contra 1 amb el porter Cezary Zaborek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sooi Geleijns va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Milanov de Cabaleiros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Zumo de piña

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Marcos Huyarramendia va marcar al minut 23 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Zumo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Obbo Waldtal des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zumo, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Egidijus Semelevičius va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zumo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Egidijus Semelevičius va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Marcos Huyarramendia de Zumo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marcos Huyarramendia va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.