Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperPato FC (487948) - SpiraL TeaM (989306) » 457839504: T42/J5/III

Liga 457839504 Información oficial sobre el partido 457839504 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / III.3 (3410)

Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 0 - 2 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
0 - 1 Géza Gorell (83')
0 - 2 Oswald Szymański (87')
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 0 - 2 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 1 - 1 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,5 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Cabaleiros

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Guillem Solivellas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luka Terzić de Cabaleiros es va guanyar la targeta groga merescudament.

SpiraL TeaM

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip SpiraL va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Géza Gorell va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Oswald Szymański va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Pedro Cuervo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mads Nielsen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Oswald Szymański va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Cuervo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SpiraL que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miro Kutilainen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): SpiraL van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Miro Kutilainen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SpiraL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mads Nielsen va sortir desviat a la dreta de la porteria.