Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Jaen FC (311275) - AOGTEAM (794391) » 457839441: T42/J4/III

Liga 457839441 Información oficial sobre el partido 457839441 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / III.2 (3409)

Sporting de Xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xixon' en el partido 2 - 0 Zoquetinhos Alineación oficial del equipo 'Zoquetinhos' en el partido
Julio Santorromán (38') 1 - 0
Francisco Martel (69') 2 - 0
Sporting de Xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xixon' en el partido 2 - 0 Zoquetinhos Alineación oficial del equipo 'Zoquetinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xixon' en el partido 0 - 3 Zoquetinhos Alineación oficial del equipo 'Zoquetinhos' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Xixon

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Julio Santorromán de Sporting aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Sporting Francisco Martel va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Guifré Guevara va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): José Baío va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Siilas Särki, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro Donís s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Siilas Särki de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zoquetinhos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zoquetinhos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sören-Bent Dalecki, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Peer Pfeuffer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Daniel Urgelés se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ville Simonaho ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.