Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAÑITA BRAVA (795149) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 457839307: T42/J12/II

Liga 457839307 Información oficial sobre el partido 457839307 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / II.3 (3406)

CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 2 - 1 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Eduard Freixanet (53') 1 - 0
Tobias Hochl (61') 2 - 0
2 - 1 Josef Chmelař (85')
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 2 - 1 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 2 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAÑITA BRAVA

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CAÑITA va ser Eduard Freixanet.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Tobias Hochl va augmentar l'avantatge de CAÑITA a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tommaso Turone! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): CAÑITA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Edvir Rraci ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zamfir Paşcu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zamfir Paşcu de CAÑITA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El CAÑITA ho intentava per la dreta per mitjà de Herlander Pastorino, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Frank Vikkelsø de CAÑITA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

real indalo

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Josef Chmelař de indalo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de indalo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Virgilio Generes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Sergio Bernal de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.