Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Luaña (30889) - lisergicos united (490221) » 457839144: T42/J12/Primera

Liga 457839144 Información oficial sobre el partido 457839144 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / Primera (3403)

pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 0 - 2 lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido
0 - 1 José Area (55')
0 - 2 Alexandr Rečka (64')
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 0 - 2 lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 2 - 0 lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido
Tiene mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pimentin

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Sergio Bejarano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pimentin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 214 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Yasuhiro Kakutama quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a pimentin! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Bejarano de pimentin es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

lisergicos united

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Area va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Salvador Giraldell va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alexandr Rečka, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nacho Sánchez Gómez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): lisergicos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sebastian Viefhaus va desviar el xut final de Nacho Sánchez Gómez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): lisergicos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nacho Sánchez Gómez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.