Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Luaña (30889) - Kal_El United (1431713) » 457839123: T42/J8/Primera

Liga 457839123 Información oficial sobre el partido 457839123 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / Primera (3403)

pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 3 - 2 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
Dobromysł Oktaba (7') 1 - 0
Dobromysł Oktaba (13') 2 - 0
Sergio Bejarano (53') 3 - 0
3 - 1 Lourenzo da Piña (71')
3 - 2 José Luis Indaneta (73')
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 3 - 2 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 3 - 0 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pimentin

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Yasuhiro Kakutama el va rematar Dobromysł Oktaba amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pimentin a 2 - 0. Dobromysł Oktaba va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan pimentin va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergio Bejarano des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sverre Maack per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Loïc Corvaisier va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Claudio Scotti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Loïc Corvaisier va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Genco Berrak, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Sverre Maack gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Loïc Corvaisier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sverre Maack. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Brothers C.F

Goles Goles

  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Lourenzo da Piña va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Edmund Olesz.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant José Luis Indaneta va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Brothers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Alberto Galdocha va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Jairo Férez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Brothers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Brothers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Antoni Kun va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.