Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almacelles Galaxy (776308) - Suko Fc (1599942) » 443416829: T41/J8/VIII

Liga 443416829 Información oficial sobre el partido 443416829 en Hattrick

26.10.2013 15:15:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / VIII.1931 (179474)

New Team CF Alineación oficial del equipo 'New Team CF' en el partido 0 - 0 Pablo C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Team CF Alineación oficial del equipo 'New Team CF' en el partido 0 - 1 Pablo C.F Alineación oficial del equipo 'Pablo C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Leif Magnus Neiße, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iklil Ouakil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Enar Arrizibita va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Team que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Team van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Leif Magnus Neiße va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Leif Magnus Neiße va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Team van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Josep Maria Olivet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Maria Olivet de Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leif Magnus Neiße de Team es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Pablo C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Andutz Ruiz de Erentxun va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Javier Puig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Ivan Trudeau de Pablo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Ariel Orlik de Pablo va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Heriberto Porta va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Andutz Ruiz de Erentxun va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pablo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.