Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbas F.C. (779928) - f c sanvi (1368658) » 443238612: T41/J3/VI

Liga 443238612 Información oficial sobre el partido 443238612 en Hattrick

21.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VI.797 (15115)

Barbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C.' en el partido 1 - 4 f c sanvi Alineación oficial del equipo 'f c sanvi' en el partido
0 - 1 Roberto Carlos de Faria (31')
0 - 2 Óscar Doreste (32')
0 - 3 Fernando Pombo (36')
Michaël Burtin (55') 1 - 3
1 - 4 Tobias Holst (64')
Barbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C.' en el partido 1 - 4 f c sanvi Alineación oficial del equipo 'f c sanvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C.' en el partido 0 - 2 f c sanvi Alineación oficial del equipo 'f c sanvi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbas F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Barbas per la dreta va donar com a resultat un gol de Michaël Burtin al minut 55 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Yochai Shen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barbas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Denis Fablet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Fablet de Barbas es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

f c sanvi

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 31, en Plácido Jovem del sanvi va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Roberto Carlos de Faria que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 en Kais Souayah va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Óscar Doreste podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, sanvi va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fernando Pombo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tobias Holst va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Plácido Jovem va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 284 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Tobias Holst de sanvi va fallar un penal al minut 34. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barbas. La jugada d'estratègia del sanvi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Óscar Doreste va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roberto Carlos de Faria després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hansueli von Lerber va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Janko Lastrić, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Janko Lastrić va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Óscar Doreste de sanvi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Fernando Pombo de sanvi va abandonar el terreny de joc després de 60 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Janko Lastrić va entrar en el seu lloc.