Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pinguinos voladores (777747) - Mad Panthers (1582368) » 443217902: T41/J3/VI

Liga 443217902 Información oficial sobre el partido 443217902 en Hattrick

21.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VI.427 (14745)

pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 1 - 0 f.c africa korps Alineación oficial del equipo 'f.c africa korps' en el partido
Dries Buijsman (23') 1 - 0
pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 1 - 0 f.c africa korps Alineación oficial del equipo 'f.c africa korps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 1 - 1 f.c africa korps Alineación oficial del equipo 'f.c africa korps' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,7 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pinguinos voladores

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dries Buijsman va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pompeu Constantí, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Herman B. Karlsson ocupà el lloc d'en Mílton Avangour al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de pinguinos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): Fardin Eskandarnejad semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

f.c africa korps

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): africa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mitică Ianculescu va desviar el xut final de Héctor Alcalde després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Jesús Alfredo Estramiana va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mitică Ianculescu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mami Ametza va fer una jugada per la banda esquerra, però Mitică Ianculescu va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Héctor Alcalde va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Folke Ørnstrøm quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mami Ametza va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.