Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madreñas United (48062) - UD COSLADA (1434203) » 443191243: T41/J5/V

Liga 443191243 Información oficial sobre el partido 443191243 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / V.207 (5720)

Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 3 - 0 Hellin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hellin F.C.' en el partido
梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) (2') 1 - 0
Raphaël Cliquet (33') 2 - 0
Romualdo Caño (70') 3 - 0
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 3 - 0 Hellin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hellin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 5 - 0 Hellin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hellin F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madreñas United

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan 梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Madreñas. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Raphaël Cliquet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Madreñas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Romualdo Caño, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean-Marc Laloi de Madreñas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, 梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En 梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Juan Miguel Manzanedo gairebé va marcar per a Madreñas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Guillermo Cagiga de Madreñas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Hellin F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Cataldo Forgione va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hellin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.