Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madreñas United (48062) - Vilavaler FC (438779) » 443191238: T41/J4/V

Liga 443191238 Información oficial sobre el partido 443191238 en Hattrick

28.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / V.207 (5720)

Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 6 - 1 Supetolin FC Alineación oficial del equipo 'Supetolin FC' en el partido
Fernando Iglesias (35') 1 - 0
András Bella (43') 2 - 0
2 - 1 Manolo Rivas Pérez (44')
Fernando García de Eulate (44') 3 - 1
梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) (51') 4 - 1
梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) (63') 5 - 1
Fernando García de Eulate (70') 6 - 1
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 6 - 1 Supetolin FC Alineación oficial del equipo 'Supetolin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido 5 - 0 Supetolin FC Alineación oficial del equipo 'Supetolin FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madreñas United

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fernando Iglesias, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Madreñas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Fernando Iglesias és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en András Bella perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Fernando García de Eulate va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en 梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 51 el resultat passava a ser de 4 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 梁 (Liang) 琨敏 (Kunmin) va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Madreñas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando García de Eulate va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En András Bella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raphaël Cliquet de Madreñas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Fernando Iglesias va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Romualdo Caño de Madreñas va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Luis Ortega va entrar en el seu lloc.

Supetolin FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Manolo Rivas Pérez de Supetolin després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Damián Anguiano de Supetolin va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Dethlef Podlech es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Hèctor Montull va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaime Plaza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 施 (Shi) 新翰 (Xinhan) va entorpir al marcador d'en Damián Anguiano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 施 (Shi) 新翰 (Xinhan) de Supetolin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.