Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Espanya (437264) - Estrella del Llano, C.F. (491274) » 443177493: T41/J11/IV

Liga 443177493 Información oficial sobre el partido 443177493 en Hattrick

16.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / IV.25 (3448)

Alpargata FC Alineación oficial del equipo 'Alpargata FC' en el partido 1 - 1 Los Rubenigues Alineación oficial del equipo 'Los Rubenigues' en el partido
0 - 1 Alessandro Pani (35')
Edur Berterretxe (75') 1 - 1
Alpargata FC Alineación oficial del equipo 'Alpargata FC' en el partido 1 - 1 Los Rubenigues Alineación oficial del equipo 'Los Rubenigues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alpargata FC Alineación oficial del equipo 'Alpargata FC' en el partido 0 - 1 Los Rubenigues Alineación oficial del equipo 'Los Rubenigues' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alpargata FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 75 minuts de joc, Edur Berterretxe, corrent com un esperitat, superà primer Frederik Kopatschek per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edur Berterretxe va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Ronny Bekaert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Alpargata van sortir al contraatac al minut 89, però Alejandro Martín Gómez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Brisco.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Artur Agostinho Dias Melo ocupà el lloc d'en Raúl Brisco al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Alpargata quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los Rubenigues

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Després de 35 minuts el Rubenigues, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alessandro Pani sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rubenigues Massimo Deniz quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ian Högdahl l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessandro Pani, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 287 Minuto 88 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Rubenigues va deixar en bona posició a en Alessandro Pani per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roomet Arula de Rubenigues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 58 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Alessandro Pani, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.