Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Canillas C.F. (488468) - Pasgon (48787) » 443176988: T41/J10/IV

Liga 443176988 Información oficial sobre el partido 443176988 en Hattrick

09.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / IV.16 (3439)

Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 4 - 0 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
Àlex Santacatalina (28') 1 - 0
Addison Iracheta (30') 2 - 0
Raúl Sánchez (34') 3 - 0
Pedro Rena (50') 4 - 0
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 4 - 0 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 2 - 0 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Àlex Santacatalina, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Addison Iracheta va augmentar l'avantatge de R.Canillas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Raúl Sánchez va augmentar la diferència de R.Canillas a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Raúl Sánchez el va rematar Pedro Rena amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raimundo de Santiago. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Addison Iracheta de R.Canillas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel López Martí de R.Canillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Raúl Sánchez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Pasgon

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 61, el Pasgon estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Baldomero Torres Guzmán va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Pēteris Brauns va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pasgon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Ricardo Valda de Pasgon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fernando Miller, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ricardo Valda estava fent un bon partit.