Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Ekeneadora (1365124) - Sólo se vive una vez (993529) » 443175147: T41/J12/II

Liga 443175147 Información oficial sobre el partido 443175147 en Hattrick

23.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / II.3 (3406)

Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 0 - 7 Delirios de Grandeza Alineación oficial del equipo 'Delirios de Grandeza' en el partido
0 - 1 Raúl 'Ojitos' Jiménez (16')
0 - 2 Fernando Fabián Galindo (17')
0 - 3 Raúl 'Ojitos' Jiménez (22')
0 - 4 Mieczysław Hetnar (35')
0 - 5 Félix Hernández (36')
0 - 6 Ferruccio Sambogna (71')
0 - 7 Björn Dexl (81')
Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 0 - 7 Delirios de Grandeza Alineación oficial del equipo 'Delirios de Grandeza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 0 - 4 Delirios de Grandeza Alineación oficial del equipo 'Delirios de Grandeza' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Ekeneadora

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Raúl 'Ojitos' Jiménez va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de David Yanes. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Giuseppe Sangalli va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): El jugador de Ekeneadora César Intriago va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nil Gaixet va entrar en el seu lloc.

Delirios de Grandeza

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Raúl 'Ojitos' Jiménez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Delirantes.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Passaven 17 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fernando Fabián Galindo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Raúl 'Ojitos' Jiménez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Delirantes va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mieczysław Hetnar, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Vladimir Otroshchenko estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Félix Hernández va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 36.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Delirantes va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ferruccio Sambogna.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Vladimir Otroshchenko va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 81 de joc. Björn Dexl es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 7. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mieczysław Hetnar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Björn Dexl després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pablo Marcel va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Brian Rosenbæk de Delirantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.