Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Luaña (30889) - Sólo se vive una vez (993529) » 443175115: T41/J2/II

Liga 443175115 Información oficial sobre el partido 443175115 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / II.3 (3406)

pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 3 - 2 Delirios de Grandeza Alineación oficial del equipo 'Delirios de Grandeza' en el partido
0 - 1 Mateusz Galewski (13')
Dobromysł Oktaba (20') 1 - 1
1 - 2 Mateusz Galewski (62')
Damian Corvin (72') 2 - 2
Edmund Olesz (79') 3 - 2
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 3 - 2 Delirios de Grandeza Alineación oficial del equipo 'Delirios de Grandeza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 2 - 0 Delirios de Grandeza Alineación oficial del equipo 'Delirios de Grandeza' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pimentin

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pimentin va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Dobromysł Oktaba va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Damian Corvin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 72.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): pimentin, atacant per l'esquerra al minut 79, va aprofitar el magnífic llançament de Edmund Olesz per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): pimentin va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Imre Mórocz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel Fuka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61, Franciscano Vayer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Delirios de Grandeza

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Delirantes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Mateusz Galewski.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Delirantes va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mateusz Galewski, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Mateusz Galewski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Brian Rosenbæk va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Delirantes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ēriks Vildners va sortir desviat a la dreta de la porteria.