Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Puerto de Cadiz (1599303) - Soccer City Athletics (49210) » 428637030: T40/J14/IX

Liga 428637030 Información oficial sobre el partido 428637030 en Hattrick

17.08.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / IX.1030 (176525)

CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 6 - 0 Iurreta United Alineación oficial del equipo 'Iurreta United' en el partido
Eduardo Valenzuela Zayas (11') 1 - 0
Raúl Santisteban (33') 2 - 0
Daniel Diosdat (35') 3 - 0
Gabriel Ros (59') 4 - 0
Raúl Santisteban (60') 5 - 0
David Darocas (86') 6 - 0
CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 6 - 0 Iurreta United Alineación oficial del equipo 'Iurreta United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 8 - 0 Iurreta United Alineación oficial del equipo 'Iurreta United' en el partido
Tiene mala suerte 7.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Los Gauchos Pamperos

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Pamperos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Eduardo Valenzuela Zayas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Als 33 minuts de joc, els nois de Pamperos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Raúl Santisteban augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Iurreta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Diosdat la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pamperos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 35.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Pamperos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gabriel Ros, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pamperos a 5 - 0. Raúl Santisteban va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pamperos pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Darocas va posar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Gabriel Ros del Pamperos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raúl Santisteban va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Ros es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Javier Falera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Valdayo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Albert Arbusé de Pamperos va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miquel Àngel Banaclocha va entrar en el seu lloc.

Iurreta United

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Carlos Rosell va ser clau en la jugada d'atac de Iurreta al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pedro Díez de Aux, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Santillana va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Przemysław Dominiak va fer una estirada espectacular al minut 87, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Cezar Zarioiu.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Díez de Aux de Iurreta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jonathan Villalambrus de Iurreta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Després de 78 minuts, Iurreta va veure com el seu jugador Jonathan Villalambrus havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Peruxu Iceta entraria per ocupar el seu lloc.