Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

imperioso (795392) - Roqueta (436754) » 428444172: T40/J2/VII

Liga 428444172 Información oficial sobre el partido 428444172 en Hattrick

25.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VII.659 (38695)

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 3 - 3 bocabits F.C Alineación oficial del equipo 'bocabits F.C' en el partido
Catello Feruglio (5') 1 - 0
Guillermo Andraca (7') 2 - 0
2 - 1 岳 (Yue) 淮承 (Huaicheng) (49')
2 - 2 Iago Adrián Aller (54')
2 - 3 岳 (Yue) 淮承 (Huaicheng) (57')
Josep Àngel Irla (64') 3 - 3
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 3 - 3 bocabits F.C Alineación oficial del equipo 'bocabits F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 6 - 1 bocabits F.C Alineación oficial del equipo 'bocabits F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Catello Feruglio al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al imperioso i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): En Guillermo Andraca de imperioso va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, imperioso aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Josep Àngel Irla va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de imperioso a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en John Woodson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): imperioso va ser a punt de marcar al minut 58, quan el seu jugador Ifni Yazid va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): imperioso va fer una substitució al minut 50. Guillermo Andraca va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marcos Idígoras.

bocabits F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): bocabits van mostrar una bona compenetració quan al minut 49 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que 岳 (Yue) 淮承 (Huaicheng) va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): bocabits van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 54, quan Iago Adrián Aller va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de bocabits 岳 (Yue) 淮承 (Huaicheng) va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Alberto Medina va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Julio Malo Heredia va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gabriel Meléndez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto Medina per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.