Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patas de pollo FC (988421) - Real Canales F.C (1434398) » 428440478: T40/J2/VII

Liga 428440478 Información oficial sobre el partido 428440478 en Hattrick

25.05.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VII.593 (38629)

Santcugatenc Alineación oficial del equipo 'Santcugatenc' en el partido 1 - 2 Isotopos utd Alineación oficial del equipo 'Isotopos utd' en el partido
Shafi Azhar (12') 1 - 0
1 - 1 Martin Homölle (39')
1 - 2 Igor Lizárraga (80')
Santcugatenc Alineación oficial del equipo 'Santcugatenc' en el partido 1 - 2 Isotopos utd Alineación oficial del equipo 'Isotopos utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santcugatenc Alineación oficial del equipo 'Santcugatenc' en el partido 2 - 0 Isotopos utd Alineación oficial del equipo 'Isotopos utd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santcugatenc

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Shafi Azhar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gabriel Sterian haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Santcugatenc al minut 32.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Manfred Kepp arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Santcugatenc per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manfred Kepp, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Jonas Blessen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alain Legout de Santcugatenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Manfred Kepp de Santcugatenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Isotopos utd

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Isotopos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Martin Homölle.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Isotopos sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Igor Lizárraga va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Isotopos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Jalaru Alarcón va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Sáenz del Molino.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Jaume Font va sortir coix del terreny de joc, substituït per Nacho Arreche. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 093 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Isotopos no podia fer cap canvi en Robert Covey va deixar el terreny de joc al minut 82 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • Minuto 82 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Nacho Arreche va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.