Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - Irene's Eleven (1366941) » 428438336: T40/J12/VII

Liga 428438336 Información oficial sobre el partido 428438336 en Hattrick

03.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / VII.554 (38590)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 SPORTING DE CAPRICA Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE CAPRICA' en el partido
Björn Eriksson (9') 1 - 0
Manoel Luís do Vale (75') 2 - 0
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 SPORTING DE CAPRICA Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE CAPRICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 0 SPORTING DE CAPRICA Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE CAPRICA' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Dream Cat prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Björn Eriksson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Manoel Luís do Vale va augmentar la diferència de Dream Cat a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dream Cat van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Ferens, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Baroni per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martino Magistri va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

SPORTING DE CAPRICA

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Behrouz Azarpeykan va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El SPORTING va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Juan Eume va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SPORTING va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Afrim Postoli, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SPORTING van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jerzy Filiński va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Jerzy Filiński de SPORTING es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.