Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva Menorca (1600338) - TrinitatVella SASMacros (993594) » 428423262: T40/J9/VII

Liga 428423262 Información oficial sobre el partido 428423262 en Hattrick

13.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VII.285 (38321)

Antrax's Alineación oficial del equipo 'Antrax's' en el partido 4 - 0 FC TrinitatVella i SAs Macros Alineación oficial del equipo 'FC TrinitatVella i SAs Macros' en el partido
Adi Berende (66') 1 - 0
Carlo Maria Zeno (72') 2 - 0
Giancarlo Ponza (76') 3 - 0
Cameron Diamond (78') 4 - 0
Antrax's Alineación oficial del equipo 'Antrax's' en el partido 4 - 0 FC TrinitatVella i SAs Macros Alineación oficial del equipo 'FC TrinitatVella i SAs Macros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antrax's Alineación oficial del equipo 'Antrax's' en el partido 3 - 0 FC TrinitatVella i SAs Macros Alineación oficial del equipo 'FC TrinitatVella i SAs Macros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antrax's

Goles Goles

  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Antraxs, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Adi Berende per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlo Maria Zeno es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Antraxs va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giancarlo Ponza des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cameron Diamond va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Pau Soler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Aake Eko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Antraxs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Aake Eko del Antraxs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aake Eko de Antraxs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlo Maria Zeno de Antraxs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Baronchelli.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Toni Baronchelli se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

FC TrinitatVella i SAs Macros

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): TrinitatVella va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Trichet va desviar el xut final de Giancarlo Bettio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El TrinitatVella va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Hendrik Foller va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Oktawian Zabłotny ocupà el lloc d'en Silviu Chertes al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de TrinitatVella quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de TrinitatVella Luka Raßbach va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Hans-Henrik Primdahl va entrar en el seu lloc.