Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el bombardero (777816) - Freddo (441789) » 428376400: T40/J11/VI

Liga 428376400 Información oficial sobre el partido 428376400 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VI.472 (14790)

el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 2 - 1 atletico of london Alineación oficial del equipo 'atletico of london' en el partido
0 - 1 Peter Söderner (53')
Michael Cappelletto (69') 1 - 1
Slavcho Petkov (75') 2 - 1
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 2 - 1 atletico of london Alineación oficial del equipo 'atletico of london' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 5 - 1 atletico of london Alineación oficial del equipo 'atletico of london' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bombardero

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Michael Cappelletto de bombardero va aconseguir igualar el partit al minut 69, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del bombardero contenien la respiració mentre en Slavcho Petkov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Slavcho Petkov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Thomas Lambert va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant José Eduardo Urquijo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Semblava que Amós Fontanellas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

atletico of london

Goles Goles

  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): El jugador Peter Söderner de atletico es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Paulo César Mota va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del atletico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Maestre, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Maestre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo César Mota.