Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stevino Ribeiro (436944) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 428349419: T40/J2/V

Liga 428349419 Información oficial sobre el partido 428349419 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / V.247 (5762)

Stevino Ribeiro Alineación oficial del equipo 'Stevino Ribeiro' en el partido 3 - 0 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Francisco José Soares (20') 1 - 0
William Tan (30') 2 - 0
Bartuğ Berge (47') 3 - 0
Stevino Ribeiro Alineación oficial del equipo 'Stevino Ribeiro' en el partido 3 - 0 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stevino Ribeiro Alineación oficial del equipo 'Stevino Ribeiro' en el partido 3 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stevino Ribeiro

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del andalucia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Francisco José Soares la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Stevino es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 20.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Stevino i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 30 minuts de joc. Mentre en William Tan el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Bartuğ Berge va augmentar l'avantatge de Stevino a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Stevino va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Milan Kraváč va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Stevino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Milan Kraváč ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Stevino Bartuğ Berge quasi marca al minut 22 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Baltazár Hrtuš l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Bartuğ Berge de Stevino gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Francisco José Soares una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Ilie Cozma va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ilie Cozma al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bartuğ Berge va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

la perla de andalucia c.f.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olio Enea de andalucia es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Poyales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.