Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOLAZOS.FC (1577799) - Treck Massi F.C. (1602061) » 428348239: T40/J1/V

Liga 428348239 Información oficial sobre el partido 428348239 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / V.226 (5739)

reocin power Alineación oficial del equipo 'reocin power' en el partido 3 - 1 Las Supernenas Alineación oficial del equipo 'Las Supernenas' en el partido
István Gál (34') 1 - 0
1 - 1 Pietu Aalto (40')
Raúl Castaños (79') 2 - 1
Wulf Schützbach (87') 3 - 1
reocin power Alineación oficial del equipo 'reocin power' en el partido 3 - 1 Las Supernenas Alineación oficial del equipo 'Las Supernenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
reocin power Alineación oficial del equipo 'reocin power' en el partido 5 - 1 Las Supernenas Alineación oficial del equipo 'Las Supernenas' en el partido
Tiene mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reocin power

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de István Gál, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 79 gràcies a la jugada de Raúl Castaños, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fulvio Sciaudone sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Wulf Schützbach que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ismael Gallego va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Alejandro Urruchi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El reocin ho intentava per la dreta per mitjà de Torben Langmann, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a reocin per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fulvio Sciaudone, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Fulvio Sciaudone va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Fulvio Sciaudone del reocin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Torben Langmann de reocin va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): reocin va fer una substitució al minut 26. Osman Ibrahim va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Celso Campos.

Las Supernenas

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Pietu Aalto va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Domenico Derosas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.