Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The drunk (1456677) - Los Hombres de Charlie (493101) » 428339063: T40/J3/V

Liga 428339063 Información oficial sobre el partido 428339063 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / V.62 (5575)

Fc. Wii Dragons Alineación oficial del equipo 'Fc. Wii Dragons' en el partido 2 - 1 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
Jesús 'Tiburón' Pujol (10') 1 - 0
1 - 1 Telésforo Olguín (22')
Jesús 'Tiburón' Pujol (51') 2 - 1
Fc. Wii Dragons Alineación oficial del equipo 'Fc. Wii Dragons' en el partido 2 - 1 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc. Wii Dragons Alineación oficial del equipo 'Fc. Wii Dragons' en el partido 0 - 1 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc. Wii Dragons

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Dragons va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jesús 'Tiburón' Pujol la va transformar en el 1 - 0.
  • 120 Minuto 51 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jesús 'Tiburón' Pujol al minut 51, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Dragons i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dragons va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Davut Penah, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dragons van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gonzalo Lacasa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gencay Dorukan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Jacinto Jorge Cayolla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dragons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Davut Penah, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Davut Penah va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Los Hombres de Charlie

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ohad Zeytuni sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Telésforo Olguín que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Todor Kúnchev de CharlieMen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Cuono Nicole va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): CharlieMen va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cuono Nicole que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Quique Cortina sol davant la porteria al minut 73, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El CharlieMen creava perill des de la dreta al minut 75, però en Ignacio Nebreda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cuono Nicole desviant la pilota a servei de cantonada.