Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eagles C.F. (48887) - Colliteam (1591809) » 428334992: T40/J7/IV

Liga 428334992 Información oficial sobre el partido 428334992 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / IV.53 (3476)

Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 3 - 1 Tartiflan CF Alineación oficial del equipo 'Tartiflan CF' en el partido
Greg Patterson (6') 1 - 0
Jon Geerders (20') 2 - 0
Greg Patterson (25') 3 - 0
3 - 1 Paco Recuero (34')
Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 3 - 1 Tartiflan CF Alineación oficial del equipo 'Tartiflan CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 0 - 1 Tartiflan CF Alineación oficial del equipo 'Tartiflan CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eagles C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Eagles va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Greg Patterson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Eagles va aconseguir el 2 - 0 quan Jon Geerders va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Eagles el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Greg Patterson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Slavomil Besta al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerhard Sedlacek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en John Chelsea va entorpir al marcador d'en Karim Badavi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jon Geerders va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Karim Badavi de Eagles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tartiflan CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Paco Recuero va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 34 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tartiflan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel San Cucufate, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Khuon Rita va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Tartiflan van seguir progressant per la banda dreta. Serafinas Radys va tenir la seva oportunitat al minut 54, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Antonio Vidanes de Tartiflan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): En Manuel San Cucufate va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.