Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARKBA'S TEAM (124863) - Concanos (1599241) » 428333240: T40/J3/IV

Liga 428333240 Información oficial sobre el partido 428333240 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IV.22 (3445)

MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 1 - 2 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
0 - 1 Alfonso López Herrera (16')
Ismail Hussain Yousif (35') 1 - 1
1 - 2 Peregrino Lusquiños (40')
MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 1 - 2 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARKBA'S TEAM

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts, Ismail Hussain Yousif va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Vittorio Devecchi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): MARKBAS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roman Waszkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Ismail Hussain Yousif quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ricardo de Minaya va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tomàs Puigoriol hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vílson Veloso.

Concanos

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Eduardo Medina Figueroa va anar a parar al cap de Alfonso López Herrera que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Concanos el 0 - 1.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Peregrino Lusquiños que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Concanos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Peregrino Lusquiños va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Concanos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Melcior Utgés, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Concanos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Salva Lanus García des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Concanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Peregrino Lusquiños va sortir per sobre el travesser.