Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc La Torres (486838) - Zeta Returns (1337428) » 428331417: T40/J9/III

Liga 428331417 Información oficial sobre el partido 428331417 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / III.5 (3412)

Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido 2 - 0 Sanjo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanjo C.F.' en el partido
Zacharias Gorte (41') 1 - 0
Nemanja Vranić (57') 2 - 0
Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido 2 - 0 Sanjo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanjo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido 2 - 0 Sanjo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanjo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Atilas del Xaxo

Goles Goles

  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): En Nemanja Vranić conduïa pel cercle central i, veient a en Zacharias Gorte desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): Després de 57 minuts el Atilas, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Nemanja Vranić sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): El Atilas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 59, en Erik Göncz va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Atilas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tamas ter Braak no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gustaf Juul Mortensen al camp.

Sanjo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Roope Pirttiaho que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 49, en un 1 contra 1 amb el porter, però Leopold Kitowski va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Rostislav Pasko des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sanjo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miodrag Škatarić va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hansueli Bardill de Sanjo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Victor Hagendorfer de Sanjo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.