Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PALIVAN (123370) - Esmorgantes S.D. (313539) » 413596445: T39/J8/IX

Liga 413596445 Información oficial sobre el partido 413596445 en Hattrick

16.03.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / IX.1437 (176932)

cd alcora Alineación oficial del equipo 'cd alcora' en el partido 7 - 0 espartales Alineación oficial del equipo 'espartales' en el partido
Urmet Sarv (32') 1 - 0
Gabriel-Cristian Savu (35') 2 - 0
Urmet Sarv (41') 3 - 0
Edgardo Valseca (50') 4 - 0
Edgardo Valseca (65') 5 - 0
Francisco Javier Joven (81') 6 - 0
Edgardo Valseca (82') 7 - 0
cd alcora Alineación oficial del equipo 'cd alcora' en el partido 7 - 0 espartales Alineación oficial del equipo 'espartales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
cd alcora Alineación oficial del equipo 'cd alcora' en el partido 7 - 0 espartales Alineación oficial del equipo 'espartales' en el partido
Tiene un resultado normal 7.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd alcora

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Urmet Sarv va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de alcora.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): alcora va augmentar la diferència quan Gabriel-Cristian Savu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Eusebio Fentanes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al alcora, un peu providencial d'en Urmet Sarv va situar el 3-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Edgardo Valseca, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a alcora.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de alcora a 5 - 0. Edgardo Valseca va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de alcora pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francisco Javier Joven va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Edgardo Valseca va incrementar l'avantatge de alcora amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Raulí! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Radu Galea va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del alcora van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Mingo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Mingo de alcora amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Urmet Sarv de alcora es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

espartales

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de espartales a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Albèrt Sangres va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Muñoz de espartales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): espartales es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adrià Gabarnet no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Felipe Pérez-Blanco al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Marcelino Osorio Bazan estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.