Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bayer leverkosen (1458626) - Real Puerto de Cadiz (1599303) » 413573627: T39/J1/IX

Liga 413573627 Información oficial sobre el partido 413573627 en Hattrick

26.01.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / IX.1030 (176525)

Radicals Club Alineación oficial del equipo 'Radicals Club' en el partido 5 - 0 El pedrola Alineación oficial del equipo 'El pedrola' en el partido
Atze Gritzan (9') 1 - 0
Enrique Viurra (21') 2 - 0
Niccolò Cristiano (62') 3 - 0
Fayad Naamane (80') 4 - 0
Niccolò Cristiano (81') 5 - 0
Radicals Club Alineación oficial del equipo 'Radicals Club' en el partido 5 - 0 El pedrola Alineación oficial del equipo 'El pedrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Radicals Club Alineación oficial del equipo 'Radicals Club' en el partido 7 - 0 El pedrola Alineación oficial del equipo 'El pedrola' en el partido
Tiene mala suerte 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radicals Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Atze Gritzan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Radicals se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Radicals va augmentar la diferència quan Enrique Viurra no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Radicals pel centre va donar un gran resultat: el gol de Niccolò Cristiano va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fayad Naamane es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): En Petar Andonov va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Niccolò Cristiano la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Viurra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Radicals a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enrique Viurra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Niccolò Cristiano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Pol Bolta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fayad Naamane va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Radicals ho intentava per la dreta per mitjà de Enrique Viurra, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anders Lewskog de Radicals va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El pedrola

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Bartolomé Subirana va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 83 minuts, el pedrola va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Gómez de Merodio de pedrola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.