Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - ASTURMATAOS F.C. (313122) » 413449226: T39/J9/VIII

Liga 413449226 Información oficial sobre el partido 413449226 en Hattrick

23.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VIII.856 (54657)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 1 Macasa Returns Alineación oficial del equipo 'Macasa Returns' en el partido
Hafiz bin Hamir (28') 1 - 0
1 - 1 Diógenes Solé (38')
Manoel Luís do Vale (43') 2 - 1
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 1 Macasa Returns Alineación oficial del equipo 'Macasa Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 3 - 0 Macasa Returns Alineación oficial del equipo 'Macasa Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Dream Cat va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Hafiz bin Hamir va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Manoel Luís do Vale va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Dream Cat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Dream Cat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manoel Luís do Vale en un 1 contra 1 amb el porter Jimmy Raschellà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Samuele Irace. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Manoel Luís do Vale gairebé va marcar per a Dream Cat des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Herbert Teo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Jimmy Raschellà va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Kamil Mezník, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Samuele Irace de Dream Cat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Samuele Irace de Dream Cat per doble groga al minut 80.

Macasa Returns

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Returns va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Diógenes Solé, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Returns van sortir al contraatac al minut 41, però Simão António Magro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Jordi Serras va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Returns que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Returns va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Diógenes Solé va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Enric Monfà de Returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Jordi Manel Orpí de Returns es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Bogusław Jędrej va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Returns estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.