Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Umpa Lumpas (994849) - Bayerbajo (1586327) » 413345297: T39/J7/VII

Liga 413345297 Información oficial sobre el partido 413345297 en Hattrick

09.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VII.24 (38060)

Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 1 - 0 Sombras Sanguinarias Alineación oficial del equipo 'Sombras Sanguinarias' en el partido
José Aceña López (50') 1 - 0
Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 1 - 0 Sombras Sanguinarias Alineación oficial del equipo 'Sombras Sanguinarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 2 - 1 Sombras Sanguinarias Alineación oficial del equipo 'Sombras Sanguinarias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,9 % 27,9 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lumpas contenien la respiració mentre en José Aceña López s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lumpas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wolfgang Gäntzel va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Wolfgang Gäntzel va superar els defenses rivals per velocitat al minut 25 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Ventimilla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lumpas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Wolfgang Gäntzel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Sombras Sanguinarias

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Sanguinarias va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raúl Corts es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Sanguinarias va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raúl Corts que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dorus van den Hoven va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, José Manuel del Amo de Sanguinarias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Lolo Vispieres ocupà el lloc d'en Utku Umut Baltacı al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Sanguinarias quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.