Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Umpa Lumpas (994849) - Futbol Club Fumeta's (1420697) » 413345252: T39/J1/VII

Liga 413345252 Información oficial sobre el partido 413345252 en Hattrick

26.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VII.24 (38060)

Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 4 - 2 Futbol Club Fumeta's Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Fumeta's' en el partido
0 - 1 Niko Ollas (14')
José Aceña López (18') 1 - 1
Bert Snels (38') 2 - 1
Bert Snels (44') 3 - 1
3 - 2 Sveinn Úlfarsson (53')
Wolfgang Gäntzel (66') 4 - 2
Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 4 - 2 Futbol Club Fumeta's Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Fumeta's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido 3 - 1 Futbol Club Fumeta's Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Fumeta's' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador José Aceña López de Lumpas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Bert Snels, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Lumpas es posava per davant!
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Lumpas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bert Snels des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lumpas a 4 - 2. Wolfgang Gäntzel va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Wolfgang Gäntzel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Lumpas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Jirón Sietes no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Reine al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Arturo Galleguillos no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jesuíno Trovisco no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Futbol Club Fumeta's

Goles Goles

  • 107 Minuto 14 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fumetas, gràcies a les conegudes canonades d'en Niko Ollas, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Sveinn Úlfarsson va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Fumetas va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Brian Willatzen va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 44. En Niko Ollas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Fabrizio Frizzarin de Fumetas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mykola Shulga de Fumetas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Mykola Shulga ocupà el lloc d'en Augusto Souza Alves al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Fumetas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mykola Shulga probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.