Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pájaros FC (1416205) - pipot (48620) » 413336413: T39/J3/VI

Liga 413336413 Información oficial sobre el partido 413336413 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.890 (15208)

F.C.Llicorella Alineación oficial del equipo 'F.C.Llicorella' en el partido 2 - 4 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
Iker Mariezkurrena (11') 1 - 0
Robin Buttner (31') 2 - 0
2 - 1 Alex Barbieri (32')
2 - 2 Marco Irazagorria (36')
2 - 3 Sergio Palacios (67')
2 - 4 Ludovic Guillemin (80')
F.C.Llicorella Alineación oficial del equipo 'F.C.Llicorella' en el partido 2 - 4 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Llicorella Alineación oficial del equipo 'F.C.Llicorella' en el partido 2 - 1 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,3 % 24,9 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Llicorella

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Iker Mariezkurrena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de F.C.Llicorella.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.Llicorella va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Robin Buttner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): F.C.Llicorella va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Luis Alfredo Marín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfredo Ruzo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): F.C.Llicorella va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Quek Yao Kum en un 1 contra 1 amb el porter Román Osorio Valdés, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de F.C.Llicorella Luis Alfredo Marín quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

pipot

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): pipot va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Alex Barbieri va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): pipot va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carlos Otero Goyanes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marco Irazagorria que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pipot va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergio Palacios va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del pipot va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ludovic Guillemin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pipot va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Alfredo Alonso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Marco Irazagorria va estar a punt de posar per davant a pipot amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gerardo Valenzuela Hita va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Léonard Michaut de pipot va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ludovic Guillemin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.