Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fire Water (777935) - F.C.Wachyboys (987954) » 413276883: T39/J3/V

Liga 413276883 Información oficial sobre el partido 413276883 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / V.83 (5596)

ARGENTA Alineación oficial del equipo 'ARGENTA' en el partido 3 - 2 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
Juan Manuel Macías Casado (41') 1 - 0
Abel Vallejo (51') 2 - 0
Miguel Nadal (65') 3 - 0
3 - 1 Bedri Metanet (67')
3 - 2 Mario Zurlo (84')
ARGENTA Alineación oficial del equipo 'ARGENTA' en el partido 3 - 2 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ARGENTA Alineación oficial del equipo 'ARGENTA' en el partido 1 - 1 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARGENTA

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ARGENTA s'avançava en el marcador després que en Juan Manuel Macías Casado xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 187 Minuto 51 (Gol tiro lejano): Després de 51 minuts el ARGENTA, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Abel Vallejo sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Nadal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Miguel Omaña ja els havia advertit que el porter contrari, en Josu López, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Miguel Omaña gairebé marca per a ARGENTA al minut 40 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Fernando Calvet de ARGENTA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Orti Zamarripa de ARGENTA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Martins va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fernando Calvet, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

F.C.Wachyboys

Goles Goles

  • 150 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67, Bedri Metanet va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera F.C.Wachyboys tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Mario Zurlo de F.C.Wachyboys va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Aleksander Kaszubski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C.Wachyboys que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): F.C.Wachyboys va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Piper Teito es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martiño Guerreiro de F.C.Wachyboys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.