Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oretanastar (1460527) - TerraCHá Warriors (1458915) » 413268941: T39/J2/IV

Liga 413268941 Información oficial sobre el partido 413268941 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / IV.5 (3428)

Madrid Big Shots Alineación oficial del equipo 'Madrid Big Shots' en el partido 2 - 2 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
0 - 1 Carles Daniel Mir (22')
0 - 2 Roland Barnewitz (30')
Arnaud Poly (49') 1 - 2
Georges Pedron (73') 2 - 2
Madrid Big Shots Alineación oficial del equipo 'Madrid Big Shots' en el partido 2 - 2 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Madrid Big Shots Alineación oficial del equipo 'Madrid Big Shots' en el partido 5 - 2 BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Big Shots

Goles Goles

  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Arnaud Poly va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Manuel Carneirinho.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del Madrid amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Georges Pedron en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Rafa Subirachs del Madrid ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Madrid va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Miguel Almela va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Toivo Tiusanen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

BOMBARDEIROS

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carles Daniel Mir va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Roland Barnewitz va augmentar l'avantatge de BOMBARDEIROS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gunnar Søyland es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kain Derdeyn ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabrizio Cornaggia de BOMBARDEIROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Roland Barnewitz, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.