Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Norus (486138) - Rey de Gatos FC (1595594) » 413268554: T39/J6/III

Liga 413268554 Información oficial sobre el partido 413268554 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / III.14 (3421)

SinCopas Alineación oficial del equipo 'SinCopas' en el partido 2 - 2 Rey de Gatos FC Alineación oficial del equipo 'Rey de Gatos FC' en el partido
0 - 1 Bruno Arrábida (26')
Paco Serrano (27') 1 - 1
Carlos Urgel (70') 2 - 1
2 - 2 Bruno Arrábida (81')
SinCopas Alineación oficial del equipo 'SinCopas' en el partido 2 - 2 Rey de Gatos FC Alineación oficial del equipo 'Rey de Gatos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SinCopas Alineación oficial del equipo 'SinCopas' en el partido 2 - 0 Rey de Gatos FC Alineación oficial del equipo 'Rey de Gatos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SinCopas

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Paco Serrano va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Carlos Urgel va donar a SinCopas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): SinCopas va gaudir d'un penal a favor al minut 2, però el jugador Carlos Victorica va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, David Viurra.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ekaitz Iparragirre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ysrael Casimiro per la seva rapidesa. Al minut 69 va intentar marxar per velocitat d'en Pedro Benjumea, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El SinCopas ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Antonio Urbina Arce, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petru-Augustin Udrescu de SinCopas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Joaquín Salvador Arasa ocupà el lloc d'en Carlos Urgel al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de SinCopas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Rey de Gatos FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bruno Arrábida de Gatos va fer un bon esprint per escapar-se de Etxahun Egaña i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Bruno Arrábida, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gatos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andrus Randmaa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Gatos van sortir al contraatac al minut 39, però Gerard Casals va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gatos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bruno Arrábida va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Arrábida va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Lalanda de Gatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.