Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ST PAULI FC (1602136) - Los isótopos de albuquerque (987974) » 413268443: T39/J8/III

Liga 413268443 Información oficial sobre el partido 413268443 en Hattrick

16.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / III.12 (3419)

CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido 7 - 0 Joventut Green Warriors Alineación oficial del equipo 'Joventut Green Warriors' en el partido
Oscar Nisi (4') 1 - 0
Maurizio Driutti (7') 2 - 0
Oscar Nisi (8') 3 - 0
Eustoquio Signau (11') 4 - 0
Alvise Acciaioli (63') 5 - 0
Alvise Acciaioli (81') 6 - 0
Evrim Erim (83') 7 - 0
CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido 7 - 0 Joventut Green Warriors Alineación oficial del equipo 'Joventut Green Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido 8 - 0 Joventut Green Warriors Alineación oficial del equipo 'Joventut Green Warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Barco

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Barco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Oscar Nisi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Joventut. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Maurizio Driutti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 7.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Oscar Nisi es va introduir dins la defensa central al minut 8, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Eustoquio Signau era molt més ràpid que el defensa Emanuel Manso. Al minut 11, el jugador de Barco va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Alvise Acciaioli va incrementar l'avantatge de Barco amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Barco va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alvise Acciaioli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Evrim Erim, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Barco.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Barco ho intentava per la dreta per mitjà de Eustoquio Signau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aris Georgas per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Olav Heijn va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Örjan Martinsson de Barco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barco va ser a punt de marcar al minut 84, quan el seu jugador Veli Kenttämaa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Joventut Green Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Erkan Balatekin va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Luis Adolfo Colina, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Garvanov de Joventut va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.