Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL JAEN C.F. (1579242) - Rinoteam (48122) » 413268387: T39/J6/III

Liga 413268387 Información oficial sobre el partido 413268387 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / III.11 (3418)

REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido 2 - 1 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Pere Teixidó (20') 1 - 0
1 - 1 Isaak Bulanov (65')
Jan Michalski (79') 2 - 1
REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido 2 - 1 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido 0 - 2 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL JAEN C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pere Teixidó de REAL JAEN es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jan Michalski va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Flavio Mallo.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan Michalski per poc que no incrementa el marcador al minut 25. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Geert-Jan Otten va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Echevarriabengoa.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Carlos Echevarriabengoa de REAL JAEN es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Johannes Mraz de REAL JAEN va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Geraldo Pestana va prendre el seu rol al minut 32.

Rinoteam

Goles Goles

  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Damián Castelló va acabar en una passada genial cap al jugador de Rinoteam Isaak Bulanov, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Flavio Mallo va estar a punt de posar per davant a Rinoteam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Johannes Mraz va impedir un gol cantat.
  • 264 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Johannes Mraz es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 27 va aturar un penal a Flavio Mallo.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Damián Castelló va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Apollon Exarchou, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de Rinoteam Mohammad Firyabi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Felipe Mariano va entrar en el seu lloc.