Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L´obriLull (799170) - Torino ' (119446) » 413267867: T39/J3/III

Liga 413267867 Información oficial sobre el partido 413267867 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / III.2 (3409)

L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 3 - 0 Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido
Sexismundo Novás (12') 1 - 0
Sexismundo Novás (29') 2 - 0
Javier Cervela (42') 3 - 0
L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 3 - 0 Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 2 - 0 Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L´obriLull

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): L´obriLull, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Sexismundo Novás per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Javier Cervela el va rematar Sexismundo Novás amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan L´obriLull va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier Cervela des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Joel Ardisana era fer passades de llarga distància. Al minut 6 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ganiz Labaien però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Javier Cervela, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Antonio Soler de L´obriLull gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Demetrio Bermes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Asen Slavkov.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Demetrio Bermes va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Torino '

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Torino, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Agustí Urrutia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 47 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gualtiero Flores va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Torino sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Òscar Puigdema, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 86 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Torino puguin veure en Miguel Zalón jugant de nou; ja que al minut 22 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Òscar Puigdema el va substituir sense tenir temps d'escalfar.