Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamoncha-achnomaL (1434884) - Almogavers (1417791) » 413267831: T39/J8/III

Liga 413267831 Información oficial sobre el partido 413267831 en Hattrick

16.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / III.1 (3408)

Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido 2 - 0 power_law Alineación oficial del equipo 'power_law' en el partido
Howard Rea (7') 1 - 0
Rainerio Esmorede (10') 2 - 0
Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido 2 - 0 power_law Alineación oficial del equipo 'power_law' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido 2 - 0 power_law Alineación oficial del equipo 'power_law' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamoncha-achnomaL

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Howard Rea de Lamoncha-achnomaL aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rainerio Esmorede es va introduir dins la defensa central al minut 10, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristóbal Medina Paz per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mateus Jaber va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan Arturo Vallejo de Lamoncha-achnomaL gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Howard Rea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Stein Mertens de Lamoncha-achnomaL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Caruana de Lamoncha-achnomaL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stein Mertens de Lamoncha-achnomaL va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Fernando Caruana no li va importar gens ni mica.

power_law

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 21, el power_law estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Vladimiro Billanti va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): power_law van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Claus Schleyer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Patricio Mina va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Víctor Benages.