Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Naranjitos (491991) - Moinder (314550) » 41021572: T14/J4/VI

Liga 41021572 Información oficial sobre el partido 41021572 en Hattrick

18.06.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 4 / VI.81 (14399)

Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 1 - 0 tiraxines Alineación oficial del equipo 'tiraxines' en el partido
Lyubomir Gazdov (51') 1 - 0
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 1 - 0 tiraxines Alineación oficial del equipo 'tiraxines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 1 - 1 tiraxines Alineación oficial del equipo 'tiraxines' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Joachim Switelski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lyubomir Gazdov va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Naranjitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Enrique Prats va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Saúl Quintero va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Naranjitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lyubomir Gazdov va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Saúl Quintero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Jesús Agüera de Naranjitos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

tiraxines

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Passat el minut 88 de partit, tiraxines va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Slavko Fichtinger, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, Jeroen Averdonk es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jan Götterup-Tang.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Ioannis Christofis es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.