Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sansa Whales (994296) - Sant Andreu 154 (121214) » 398321048: T38/J1/VIII

Liga 398321048 Información oficial sobre el partido 398321048 en Hattrick

06.10.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VIII.1612 (179155)

ConoTeam Alineación oficial del equipo 'ConoTeam' en el partido 1 - 1 Inforjam C.F. Alineación oficial del equipo 'Inforjam C.F.' en el partido
0 - 1 Rafael Vilanova (37')
Danni Noer Mogensen (39') 1 - 1
ConoTeam Alineación oficial del equipo 'ConoTeam' en el partido 1 - 1 Inforjam C.F. Alineación oficial del equipo 'Inforjam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ConoTeam Alineación oficial del equipo 'ConoTeam' en el partido 4 - 1 Inforjam C.F. Alineación oficial del equipo 'Inforjam C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ConoTeam

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ConoTeam una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Danni Noer Mogensen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): ConoTeam van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però İzak Begiç no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Inforjam. La jugada d'estratègia del ConoTeam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Pulido va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Francisco Pulido va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ConoTeam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88, Bartolomej Kravianský arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Mduduzi Cele del ConoTeam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Volker Stillkerich. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Inforjam C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Isaac Bodoque entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Inforjam, un peu providencial d'en Rafael Vilanova va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Lucian-Mihai Ihoş, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sander Kaya no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Inforjam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Martin Schmidt va quedar-se sol davant el porter Lucian-Mihai Ihoş, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Inforjam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaume Caldentey, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Inforjam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Martin Schmidt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Andrija Sulen maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.