Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los - indikaos (799968) - Zombiepique (437003) » 398198318: T38/J3/VII

Liga 398198318 Información oficial sobre el partido 398198318 en Hattrick

20.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / VII.510 (38546)

Che Collons C.F. Alineación oficial del equipo 'Che Collons C.F.' en el partido 1 - 1 Zombiepique Alineación oficial del equipo 'Zombiepique' en el partido
0 - 1 Olivér Lugosi (53')
Norberto Placente (71') 1 - 1
Che Collons C.F. Alineación oficial del equipo 'Che Collons C.F.' en el partido 1 - 1 Zombiepique Alineación oficial del equipo 'Zombiepique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Che Collons C.F. Alineación oficial del equipo 'Che Collons C.F.' en el partido 2 - 0 Zombiepique Alineación oficial del equipo 'Zombiepique' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Che Collons C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del Collons amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Norberto Placente en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michael-Markus von Alten-Bockum va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Michael-Markus von Alten-Bockum de Collons va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimiliano Sadile de Collons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zombiepique

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El contraatac de Zombiepique va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Olivér Lugosi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Olivér Lugosi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nándor Uhlir de Zombiepique amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Olivér Lugosi va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Zombiepique es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Zombiepique, en Øistein Nilsen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Øistein Nilsen va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.