Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa A.C.F. (799067) - Independiente Andaluz (777932) » 398166505: T38/J9/VI

Liga 398166505 Información oficial sobre el partido 398166505 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VI.997 (15315)

Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 0 Independiente Andaluz Alineación oficial del equipo 'Independiente Andaluz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 2 - 0 Independiente Andaluz Alineación oficial del equipo 'Independiente Andaluz' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa A.C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Johann Roncoroni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Miguel Búrdalo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Massimiliano Lodato va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Villa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Gregory Nuspl de Villa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mirko Milone va prendre el seu rol al minut 41.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Mirko Milone, que no va rendir al seu nivell habitual.

Independiente Andaluz

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Teodoro Juviño va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Independiente van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Manuel Acerete va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Acerete, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Acerete.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): Juan Pablo Pareja estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.