Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turboleader (1336753) - FC Palencia (1585226) » 398147704: T38/J7/VI

Liga 398147704 Información oficial sobre el partido 398147704 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VI.697 (15015)

micky rouge f.c. Alineación oficial del equipo 'micky rouge f.c.' en el partido 0 - 1 FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido
0 - 1 Luke van der Staay (68')
micky rouge f.c. Alineación oficial del equipo 'micky rouge f.c.' en el partido 0 - 1 FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
micky rouge f.c. Alineación oficial del equipo 'micky rouge f.c.' en el partido 1 - 0 FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

micky rouge f.c.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Giovanni Burelli va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

FC Palencia

Goles Goles

  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luke van der Staay va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 68, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Palencia, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Luke van der Staay de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Dragan Mitrović va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Palencia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Antonio Dimaté, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Palencia van sortir al contraatac al minut 82, però Juan Antonio Dimaté va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ariel Suchecki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gaetano Furini de Palencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Herman Nilsson de Palencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Ariel Suchecki de Palencia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. 怜 (Satoshi) 佐藤 (Sato) va prendre el seu rol al minut 79.