Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mellon CF (798683) - rayitus vallekanus (125815) » 398136543: T38/J7/VI

Liga 398136543 Información oficial sobre el partido 398136543 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VI.516 (14834)

Mierdecillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mierdecillas F.C.' en el partido 1 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Ole Skaar (76') 1 - 0
Mierdecillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mierdecillas F.C.' en el partido 1 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mierdecillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mierdecillas F.C.' en el partido 1 - 1 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mierdecillas F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ole Skaar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Mierdecillas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Truls Mangor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jerzy Militowski va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

rayitus vallekanus

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Oleg Osipov va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Dino Hochkoeppler va estar a punt de posar per davant a rayitus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Valentin Vlasukov va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Valentin Vlasukov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dino Hochkoeppler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Andrea Meraviglia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Valentin Vlasukov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos 'El Animal' Yepes Cruz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.