Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACME CF (992226) - RCD Espanyol de Badalona (1417664) » 398103298: T38/J5/V

Liga 398103298 Información oficial sobre el partido 398103298 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / V.232 (5745)

ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 3 - 0 Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido
Piermarco Correcig (32') 1 - 0
Enrique Siloniz (44') 2 - 0
Jesús Cabellos (81') 3 - 0
ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 3 - 0 Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 4 - 0 Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACME CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ACME va ser Piermarco Correcig.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castrelo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrique Siloniz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ACME es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 44.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): ACME va augmentar la diferència quan Jesús Cabellos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Cabellos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castrelo. La jugada d'estratègia del ACME per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Piermarco Correcig va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fabrizio Zanfrini va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ernesto José Marías rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Piermarco Correcig. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Valer Butsevich una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Jamal Calloway va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto José Marías de ACME va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Fabrizio Zanfrini no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Castrelo f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Castrelo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sofoklis Papanikas no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Egor Klipikov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castrelo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Castrelo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Magnólio Ayalla des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Quinto Giglitto es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Egor Klipikov.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jakub Lazarowski ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.