Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESKORIA (778026) - Rheon Athletic (989982) » 398101411: T38/J8/V

Liga 398101411 Información oficial sobre el partido 398101411 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / V.198 (5711)

ESKORIA Alineación oficial del equipo 'ESKORIA' en el partido 1 - 1 El Capi, F.C. Alineación oficial del equipo 'El Capi, F.C.' en el partido
0 - 1 Emilio Carballido (35')
Manuel Jiménez Cacho (36') 1 - 1
ESKORIA Alineación oficial del equipo 'ESKORIA' en el partido 1 - 1 El Capi, F.C. Alineación oficial del equipo 'El Capi, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ESKORIA Alineación oficial del equipo 'ESKORIA' en el partido 2 - 0 El Capi, F.C. Alineación oficial del equipo 'El Capi, F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESKORIA

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, ESKORIA aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Manuel Jiménez Cacho va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ernesto Hernández Iruela va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafa Zamanillo de ESKORIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ernesto Hernández Iruela es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 14 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Gerard Montserrat, jugador de ESKORIA, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 14. Javier Enrique Uhagón Ceballos, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

El Capi, F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El porter de Capi, va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Emilio Carballido va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emilio Carballido que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Spencer Hanlon quasi marca en una jugada assajada de córner que Karol Brodalka havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Capi, no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juan Luis Camón perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Spencer Hanlon de Capi, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.