Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

motril f.c (490805) - RecreDecano (310823) » 398089403: T38/J14/IV

Liga 398089403 Información oficial sobre el partido 398089403 en Hattrick

05.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / IV.63 (3486)

motril f.c Alineación oficial del equipo 'motril f.c' en el partido 0 - 1 RecreDecano Alineación oficial del equipo 'RecreDecano' en el partido
0 - 1 Ubeltso Aldekoa (52')
motril f.c Alineación oficial del equipo 'motril f.c' en el partido 0 - 1 RecreDecano Alineación oficial del equipo 'RecreDecano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
motril f.c Alineación oficial del equipo 'motril f.c' en el partido 2 - 2 RecreDecano Alineación oficial del equipo 'RecreDecano' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,3 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

motril f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Tormo va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Martín Euza va entorpir al marcador d'en Javier Miguel Ciutadella per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el motril va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús Tormo no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Timmy Polzer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustí Fons de motril es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 7 (Lesión (no subst.)): motril no podia fer cap canvi en Mateo Ramirez Rul va deixar el terreny de joc al minut 7 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

RecreDecano

Goles Goles

  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ubeltso Aldekoa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): RecreDecano va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gastón Pérez va desviar el xut final de Gonçal Fábreges després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Ismael Loranco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 274 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Al minut 50 de partit, Francisco Herruzo de RecreDecano va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".