Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Niluxe CF (1455016) - FC NEGRONI (1417581) » 398087595: T38/J8/IV

Liga 398087595 Información oficial sobre el partido 398087595 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / IV.49 (3472)

Antonia Font Alineación oficial del equipo 'Antonia Font' en el partido 0 - 0 Ses someres Alineación oficial del equipo 'Ses someres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antonia Font Alineación oficial del equipo 'Antonia Font' en el partido 2 - 0 Ses someres Alineación oficial del equipo 'Ses someres' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antonia Font

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Antonia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Brendon Nekeare va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Antonia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Lasierra en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Botella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Lasierra va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Roland D'Aloia no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Ses someres

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de someres va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Agustín Butragueño, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Toro Calderón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): someres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 49, però Fernando Cabanes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Cabanes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de someres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Santiago Menchaca, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Marc Colet de someres va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Nogués va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Agustín Butragueño que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sergio Castaño probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.